About me

Hi!

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan DRNKN!
DRNKN staat voor “drinken” (maar kan natuurlijk ook staan voor “dranken”. Of “dronken”?) Voor mij staat het voor drinken. Drinken en drankjes staan centraal op deze website, maar wat is een drankje nu zonder “borrelbite”. Dus ook voor smakelijke kleine hapjes ben je hier aan het juiste adres!

Niet altijd even gezond, wel altijd lekker!

DRNKN is ontstaan vanuit een passie voor eten en drinken. Een passie die zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld heeft. Eten en drinken maakt mij gelukkig. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te ontdekken en ik word ontzettend blij van nieuwe, innovatieve en creatieve concepten.

Ik vind het zonde dit voor mezelf te houden en DRNKN is voor mij dé manier om al mijn ontdekkingen met andere foodies, en niet-foodies, te delen. Of moet ik zeggen “Drinkies”?

DRNKN

Daar waar menig foodblog tegenwoordig sterk de nadruk legt op health(y food) en alles dat daar mee te maken heeft, wil ik juist focussen op “gewoon lekker”. Ideaal voor jouw cheatday of SAS-dag, of gewoon wanneer je er zin in hebt!  Niet altijd even gezond, wel altijd lekker!

Neus maar eens door alle artikelen en laat me vooral weten wanneer je een van mijn drankjes of hapjes hebt gemaakt. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de mening van anderen!

Enjoy your stay!

Liefs,
Kylie