BRRLN| 3 x borrelen met garnalen

on

Zie je het al voor je? Borrelen met garnalen? Gezellig met deze visjes aan een hoge tafel op wankelende krukken? Ik zag het even voor me, maar dat is natuurlijk niet wat ik bedoel. Vandaag geef ik drie hele makkelijke tips om je borrel op te pimpen met garnalen. En als ik zeg makkelijk; dan is het makkelijk!

Naast de grote garnalen heb je maar een paar andere ingrediënten nodig. Easypeasy en toch zet je, naar mijn mening, echt iets heel heel leuks en lekkers op tafel.

Shrimps & Sausage

Wat heb je nodig:
– garnalen
– chorizo

garnalenborrel    garnalenborrel

Snijd de chorizo in dikke plakken. Neem een prikker en prik hier de garnalen en de worst op. Blijft de worst niet goed staan. Snijd dan een klein beetje van het onderkantje af, zodat de worst een recht oppervlak heeft om op te balanceren.

Fresh&Fruity Shrimp

Wat heb je nodig:
– garnalen
– mango
– rode peper

garnalenborrel    garnalenborrel

Snijd de rode peper in kleine ringetjes en de mango in blokjes. Prik alles samen op een prikker en klaas is Kees! (Of hoe je ook mag heten!) Heerlijk met een chili-dip.

En als ik zeg makkelijk; dan is het makkelijk!

Hot Shrimp

Wat heb je nodig:
– garnalen
– chilisaus

garnalenborrel    IMG_5305 (Medium)

Vul kleine borrelglaasjes met chilisaus en zet hier twee of drie garnalen in. Ready to serve.

Ik zei toch dat dit makkelijk was! Enjoy!

Like!