DRNKN | 3 x drankjes voor de paastafel

Komend weekend is het Pasen! Hét weekend waarop mening ontbijt- en brunchtafel te uitgebreid wordt gedekt en je een ontbijt voor een complete week wegwerkt. En dan heb ik het nog niet gehad over de gekleurde eitjes die je al dan niet buiten hebt gezocht en uiteraard gevonden!

Ik deel hier 3 van mijn Paasdrankjes die in een handomdraai aan je gasten (of gewoon je gezinnetje) kunt serveren!

Smoothies

Smoothie Art

Smoothies zijn wat mij betreft dé drankjes bij uitstek voor Pasen. Kleurrijk – Fruit – Ochtenddrankje – Gewoon lekker! Om je smoothies nog meer uitstraling te geven kun je je innerlijke barista haar gang laten gaan. Althans… op het gebied van Latte Art dan, of in dit geval: Smoothie Art.

Sinaasappelsap met een twist

sinaasappel-venkel-sap met crodino

Staan er geen smoothies op tafel? Dan staat er vast op zijn minst wel een kan sinaasappelsap op tafel. Wil je daar nu iets extra’s mee doen? Dan is deze sinaasappel-venkel-sap mét crodino een hele leuke en vooral lekkere tip. Ook leuk als starter voor een dinertje!

Komend weekend is het Pasen! Hét weekend waarop mening ontbijt- en brunchtafel te uitgebreid wordt gedekt en je een ontbijt voor een complete week wegwerkt.

Brunch Cocktail

Brunch Cocktail

In need of some booze? Dan is deze Brunch Cocktail jouw to go drankje voor de Paasdagen; want, sinaasappel – denk aan de vitamientjes én Prosecco! WINWIN! De blaadjes salie geven een heerlijke extra smaak, maar geven je cocktail ook hele leuke paashaasoortjes!

Ga jij een van deze drankjes maken?

 

 

Like!