DRNKN | alcoholvrije limoen margarita

on

Sinds Cinco de Mayo heb ik al zin in everything Mexican. Taco’s, Nacho’s,Margarita’s, you name it, I want it! Uiteraard heb ik alles ook al meerdere malen gehad in de tussentijd! Margarita’s maak ik graag in een batch en soms heb ik daar op een doordeweekse dag heel veel zin in. Nu is er niets mis met een cocktail op een normale dinsdag, maar om nu een hele batch achterover te slaan en de volgende dag weer fris en fruitig aan het werk te gaan, zie ik niet zo zitten: lees – niet mogelijk. En precies daarom deel ik vandaag met favoriete recept voor een alcoholvrije limoen Margarita – aan de strawberry variant doe ik niet, namelijk!virgin_margarita

Wat heb je nodig:
– Spa fruit – Lemon & Cactus
– Bitter Lemon
– Limoensap van 2 limoenen
– Takje munt
– Limoen ter garnering
– Groene peper (optioneel)

Sinds Cinco de Mayo heb ik al zin in everything Mexican. Taco’s, Nacho’s,Margarita’s, you name it, I want it! Uiteraard heb ik alles ook al meerdere malen gehad in de tussentijd!

Ga met een partje limoen langs de rand van het glas. Strooi wat grof roze zout op een bordje en dip de rand van het glas hier in. Vul hetĀ glas met ijsblokjes en steek daar partjes of wieltjes limoen tussen. Schenk de bitter lemon tot een kwart van het glas en vul aan met Spa Lemon & Cactus. Knijp het sap van de limoenen uit boven het glas en roer dit kort door. Leg bovenop het ijs nog een wieltje limoen en steek een takje munt tussen het ijs. You’re done!

virgin_margarita

Wanna spice it up? Vind je dit toch nog iets saai? Mis je de alcohol? Voeg dan een of twee ringetjes groene peper toe aan het drankje voor een echte kick!

virgin_margarita virgin_margarita

Like!