DRNKN: bunny smoothie

on

Nog anderhalve week en dan is het Pasen. Lekker brunchen, met of zonder champagne, op je blote voeten eitjes zoeken in de tuin en veel te veel chocolade eten. Ik moet eerlijk bekennen dat het op DRNKN HQ al lang Pasen is. Ik heb de afgelopen tijd heerlijke drankjes en hapjes gemaakt, geheel in Paas-stijl. Vandaag laat ik het eerste drankje zien, dat vooral qua uiterlijk heel erg Paas-achtig is.

Smoothie wat heb je grote oren! – Dan smaak ik beter én zie ik er lekkerder uit!
Deze smoothie is ontzettend makkelijk te maken, maar daarom niet minder lekker.

Bunny Smoothie   Bunny Smoothie

Wat heb je nodig voor 4 glazen:
– twee bananen
– het sap van drie grote sinaasappels
– een glas yoghurt drink met limoensmaak
– sap van een halve citroen

Smoothie wat heb je grote oren!

En yep, het is een kwestie van blenderen! Schenk het in een leuk glas met oren en snuitje en je paastafel ziet uit om op te drinken…uh..eten.

 

Like!