DRNKN | Easter Brunch Cocktail

De Brunch Cocktail is hotter dan hot en wanneer kun je deze nu beter maken dan met Pasen. Pasen staat namelijk altijd wel in het teken van brunchen! Deze cocktail is helemaal in stijl door haar mooie gele kleur. Versgeperst sinaasappelsap staat over het algemeen altijd wel op tafel met die dagen en een fles Prosecco heb je vaak wel in huis en anders heb je die natuurlijk zo nog even in huis gehaald.

Brunch Cocktail

Wat heb je nodig:
– sinaasappels
– poedersuiker
– Prosecco
– salie

De Brunch Cocktail is hotter dan hot en wanneer kun je deze nu beter maken dan met Pasen.

Vul 1/3 van het glas met versgeperst sinaasappelsap en voeg een theelepeltje poedersuiker toe. Roer dit totdat de suiker is opgelost en het sap iets dikker is geworden. Voeg wat ijsblokjes toe en een schijfje sinaasappel. Vul het aan met Prosecco en top af met een of twee blaadjes salie.

Klaar is je brunch cocktail!

Brunch Cocktail

 

Like!