DRNKN | Espresso & Crodino

on

Ik ben de laatste tijd helemaal into koffiedrankjes. Ik hou echt van het mixen en matchen met mijn favoriete drankje.  Het is echt een mooie smaakmaker en gaat stiekem met heel veel smaken goed samen. Dat koffie heerlijk is met sinaasappel wist ik al, en daarom ging ik mijn testlabje in met een fijne espresso en Crodino en het resultaat, ja, daar stond ik stiekem zelf heel erg van te kijken.

Espresso Crodino

Over het algemeen kan ik in mijn hoofd van te voren al heel goed bepalen of bepaalde smaken en dranken goed met elkaar samengaan. Ik proef ze als het ware al, zonder dat ik iets gemaakt heb. Naar mijn idee zou de combinatie van koffie en Crodino wel een match zijn, maar het bleek een match made in heaven. ECHT!

Wat heb je nodig:
– espresso
– ijsblokjes
– Crodino
– sinaasappel
– takje rozemarijn

Espresso Crodino

Over het algemeen kan ik in mijn hoofd van te voren al heel goed bepalen of bepaalde smaken en dranken goed met elkaar samengaan.

Zet een espresso. Ben je nu niet in gelegenheid om een espresso te maken, zet dan een wat sterkere kop koffie en neem daarvan de hoeveelheid van een espresso-kopje. Laat deze wel op wat ijsblokjes lopen. Doe vervolgens wat ijsblokjes in een glas en schenk daar een flesje Crodino in, samen met twee halve schijfjes sinaasappel en een takje rozemarijn. Schenk als laatst de espresso op het drankje, zo krijg je een mooie verdeling in laagjes.

Enjoy Italian Style!

Espresso Crodino Espresso Crodino

Like!