DRNKN | Go Green

Nee, ik ben niet ineens toch een healthy-bio-green-vegan-veggie-quinoa-blogger geworden. Daar is overigens niets mis mee, maar het past gewoon niet bij me. Ik sta nog altijd voor “niet altijd even gezond, wel altijd lekker”. Dat wil ik graag zo houden, maar dat neemt niet weg dat ik af en toe ook wel eens zulke healthy, soort van, recepten wil delen.

Een juicer stond al heel lang op mijn wishlist en met mijn verjaardag kreeg ik er dan eindelijk een. Uiteraard wilde ik deze zo snel mogelijk proberen. Ik had heel veel zin in een fris, groen sapje en dus maakte ik dat. Met wat groene appeltjes, komkommer en limoen maakte ik een overheerlijk groen sapje!

Wat heb je nodig voor twee glazen:
– twee appels
– halve komkommer
– een limoen (of een halve als je niet zo van een fris zuurtje houdt)

green juice, sap green juice, sap

Now for the fun part. Het leuke aan een juicer is dat het zooo makkelijk is. Snijd de appels in partjes, met schil. Snijd de komkommer in stukjes en halveer de limoen. Doe deze samen in de juicer en maak er een sapje van! That’s it!

Ik sta nog altijd voor “niet altijd even gezond, wel altijd lekker”. Dat wil ik graag zo houden.

Maar, DRNKN zou DRNKN niet zijn als we ook niet nog een leuke twist zouden toevoegen. Kijk, dit sapje is natuurlijk zo ook al overheerlijk, maar wat nou als we er een een cocktail van maken! Voeg voor een heerlijk verfrissende cocktail nog een beetje witte rum toe en lekker veel ijs!

(TIP: Dip de rand van het glas van te voren in wat limoen sap en daarna in suiker.)
Zomer én vakantie in een glas! Willen we dat niet allemaal!

Like!