DRNKN | Grapefruit & Rosemary

Ik ben dol op citrusvruchten. Om lekker zo te eten, maar zeker ook als ingrediënt in mijn drankjes. Naast limoen en citroen, die bij echt wel op plaats 1 en 2 komen ben ik ook dol op grapefruit. Ik vind dat grapefruit net iets meer bite heeft dan een sinaasappel en ook de kleur van het vruchtvlees spreekt me meer aan. Call me crazy, maar voor mij is dat ook een belangrijk aspect. Soms denk ik dat ik voor 50% met mijn ogen eet en drink, als het niet meer is.

DRNKN_grapefruit_mocktail   DRNKN_grapefruit_mocktail DRNKN_grapefruit_mocktail

Wat heb je nodig:
– grapefruit
– bronwater
– rozemarijn
– ijsblokjes

Call me crazy, maar voor mij is dat ook een belangrijk aspect. Soms denk ik dat ik voor 50% met mijn ogen eet en drink, als het niet meer is.

DRNKN_grapefruit_mocktail

Pers 1 grapefruit uit en doe dit sap in een met ijsblokjes gevuld glas. Vul dit aan met bronwater en top af met een takje rozemarijn en partjes grapefruit.

DRNKN_grapefruit_mocktail

DRNKN_grapefruit_mocktail

Like!