DRNKN | His & Hers Limoncello Cocktail

on

Zomer en Limoncello; ik weet niet hoe vaak ik het zeg of gezegd heb, maar het is mijn meest favoriete combinatie. EVER. Ik ben zo dol op dit drankje. Ik drink het zoetige citroendrankje vaak puur met ijs, maar verwerk het ook erg graag in een lekkere cocktail. Vandaag laat ik jullie twee bijzonder limoncello cocktails zien, één voor haar en één voor hem! We maken een bloemige cocktail voor haar en een iets stevigere biercocktail voor hem! Stirr je mee?

Limoncello Cocktail

(Natuurlijk mag je gewoon lekker zelf kiezen voor welke variant je gaat, he!)

Wat heb je nodig voor “Hers” 
– Limoncello
– Ijs
– Rose Lemonade
– Lavendelsiroop (1 eetlepel)
– Sap van een halve limoen
– Bitter Lemon
– Eetbare bloemen
– Munt

Limoncello Cocktail

Vul een glas met ijs en schenk daar voor 1/4 of 1/5 Limoncello in. Voeg daarna een klein beetje bitter lemon en lavendelsiroop toe. Vul aan met de Rose Lemonade (Fentimans) En knijp als laatst het sap van de limoen over de cocktail. Top af met eetbare bloemen en een beetje munt.

Ik drink het zoetige citroendrankje vaak puur met ijs, maar verwerk het ook erg graag in een lekkere cocktail.

Wat heb je nodig voor “His”
– Limoncello
– Ijs
– Witbier
– Bitter Lemon
– Sap van een halve limoen
– Rozemarijn

Limoncello Cocktail

Hier vul je wederom een glas met ijs en schenk je voor 1/4 of 1/5 met Limoncello. Vul daarna tot 2/4 of 2/5 aan met Bitter Lemon en de rest van het glas vul je met koud witbier. Aan het eind knijp je het sap van een halve limoen over de biercocktail en garneer je het met een takje rozemarijn.

 

Limoncello Cocktail Limoncello Cocktail

 

 

Like!