DRNKN | Hot&Spicy Valentine Roses

on

Dat het tijdens Valentijn niet alleen maar gaat om roze rozen, roze drankjes en eigenlijk alles dat roze is, maakt dit drankje wel duidelijk. Natuurlijk; die drankjes met aardbeien en framboosjes zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar als ik heel eerlijk ben, word ik er niet heel blij van. Ik vind een drankje met een meer uitgesproken smaak veel interessanter en ik weet zeker dat ik niet de enige ben. Ik maakte dit drankje met wat cliché elementen van Valentijn (roze en rozen) maar gaf het drankje wel een vurige twist –  en hoort dat niet ook bij Valentijn?

DRNKN_rozepeper_bloemen DRNKN_rozepeper_bloemen

Wat heb je nodig:
– chilivlokken
– limoensap / partje limoen
– Rose Lemonade (bijvoorbeeld Fentimans, my fave)
– roze peper
– rozenknopjes
– ijsblokjes (met eetbare bloemen)

Natuurlijk; die drankjes met aardbeien en framboosjes zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar als ik heel eerlijk ben, word ik er niet heel blij van.

DRNKN_rozepeper_bloemen

Strijk met een partje limoen langs de rand van het glas. Doe wat chilivlokken op een bordje en dip de rand van het glas in deze spicy kruiden. Strooi wat roze peper in het glas en muddle dit een klein beetje. Doe nu ijsblokjes (eventueel met eetbare bloemen) in het glas samne met de Rose Lemonade en top af met rozenknopjes en knijp het partje limoen kort boven het glas uit! There you go!

 

Enjoy!

DRNKN_rozepeper_bloemen

 

 

Like!