DRNKN | LIMEAU – SIROP D’AMSTERDAM

Vandaag een supersnelle kort tip voor jullie! Wat voor mij echt een walhalla is; grote supermarkten! Uren kan ik er rondlopen, struinen en genieten! Klink gek, maar het is echt zo. Zo liep ik laatst weer eens door de Albert Heijn XL en bij de siropen zag ik in mijn ooghoek dit pareltje staan; LIMEAU- SIROP D’AMSTERDAM. Ja, ik ben een sucker voor tof design en uiterlijk.  Dan heb je in ieder geval zeker mijn aandacht en dat hadden deze flessen. Is de smaak dan ook nog verrassend, heb je een fan voor het leven! Ik besloot een Ginger Ale siroop mee te nemen en te proberen.

LIMEAU-SIROP-DAMSTERDAM (1) LIMEAU-SIROP-DAMSTERDAM (1)

De fles staat supertof op mijn bar cart, maar is natuurlijk niet gemaakt om daar te blijven staan, zonder gebruikt te worden.

Ik vulde een glas met ijs en bruisend water en voegde vervolgens een scheutje van deze siroop toe. (Ik doe dit eigenlijk altijd op deze manier, want laagjes in je drankje!)

Wat voor mij echt een walhalla is; grote supermarkten! Uren kan ik er rondlopen, struinen en genieten! Klink gek, maar het is echt zo.

LIMEAU-SIROP-DAMSTERDAM (1) LIMEAU-SIROP-DAMSTERDAM (1)

TASTETEST
Ik kan oprecht zeggen dat ik deze siroop heerlijk vind! Niet te zoet, maar wel een verfijnde smaak. Ik moet wel bekennen dat ik de siroop lekkerder vind in combinatie met bruisend water dan met plat water, maar dat is een kwestie van smaak. Ook moet je zeker niet te veel van deze siroop gebruiken, want dan vind ik hem wel erg zoet. A little bit goes a long way!

LIMEAU-SIROP-DAMSTERDAM (1)

Ik ben fan, nog steeds van het design van de fles, als van de smaak. Ik heb heel veel zin om hier (alcoholvrije) drankjes mee te maken, how about you?

LIMEAU-SIROP-DAMSTERDAM (1)

Like!