DRNKN | sticky plum

Zoete, plakkerige drankjes. Ik ben er officieel geen fan van. Geef mij maar lekker zuur of bitter, maar zo af en toe maak ik een uitzondering. Dit zoete drankje staat namelijk heel hoog op mijn favorieten-lijstje. Het is de samenstelling van heel veel geliefde ingrediënten en smaken dat dit drankje zo geliefd maakt.

Zo bestaat dit drankje bijvoorbeeld uit dadels en Licor 43.

Wat heb je nodig:
– prosecco
– licor 43
– paar dadels
– een pruim
– takje tijm

licor 43 pruim en dadel   licor 43 pruim en dadel

Dit zoete drankje staat  heel hoog op mijn favorieten-lijstje.

Doe wat ijs in een glas en vul het voor 1/4 met Licor 43. Leg op het ijs een paar dadels. Schenk het glas nu vol met prosecco. Steek tussen de ijsblokjes die nu boven komen drijven een paar plakjes pruim en steek ook het takje tijm er tussen. Garneer het glas met wat dadels op een prikker. (gelijk een klein lekker hapje erbij). Ben je klaar voor plakkerige mondhoeken?

Like!