DRNKN| Unicorn Hot Chocolate

on

Unicorns zijn het helemaal. Het liefst dompelen we onszelf helemaal onder in pastelkleurtjes en heel veel glitter. Taarten, truien, haar, alles staat in het teken van de sprookjesachtige eenhoorn. In Amerika drink je tegenwoordig op talloze plekken ook al een Unicorn Hot Chocolate! Geweldig wat mij betreft, maar om daar nu uren voor in een vliegtuig te zitten..?

Dus ging ik zelf aan de slag! And I have to say…
Je tandglazuur moet wat kunnen verdragen en ook je suikerspiegel krijgt het zwaar te verduren, maar dan heb je wel een very-instagrammable-pinteresty-drankje. Mierzoet, maar erg lekker.

Unicorns zijn het helemaal. Het liefst dompelen we onszelf helemaal onder in pastelkleurtjes en heel veel glitter. Taarten, truien, haar, alles staat in het teken van de sprookjesachtige eenhoorn.

unicorn hot chocolate unicorn hot chocolate

Wat heb je nodig:
– witte chocolade
– melk
– marshmallows
– roze voedingskleurstof
– verschillende soorten sprinkles
– eventueel glitterpoeder

Verwarm de melk in een pannetje en smelt, naar smaak, de witte chocolade hierin. Als de melk goed warm is voeg je wat kleurstof toe, zodat de melk een mooi roze kleurtje krijgt. Doe de melk vervolgens in een mok of glas. Leg bovenop de melk wat marshmallows. Door de warmste smelten deze een beetje, heerlijk. Top nu af met kleurrijke sprinkles en een beetje glitterpoeder. Gouden rietje en klaar is je fantastische en zeer gewilde Unicorn Hot Chocolate.

Zeg maar bye bye tegen je tandglazuur maar hallo tegen heel veel complimentjes!

Like!