DRNKN&BRRLN| konings dag

Leve de Koning! Hoezee, hoezee, hoezee! Happy Kings Day allemaal! Ondanks dat ik vandaag gewoon aan het werk ben; je hebt luxe-paarden en werk-paarden, vind ik het toch leuk een Konings Dag borrel met jullie te delen. Geheel in de kleuren van ons Koningshuis! Niets moeilijks, wel lekkers.

Ik maakte overheerlijke Oranje paprika’s en een not so Royal drankje.

Oranje Paprika’s

Wat heb je nodig:
– twee oranje paprika’s (of die leuke kleine oranje snack-paprikaatjes)
– twee avocado’s
– geitenkaas
– geraspte kaas
– zout en peper

koningsdag snack   koningsdag snack

Neem de paprika’s; de grote snijd je in vier of vijf stukken, de snack-paprikaatjes halveer je. Nu krijg je een soort kuipjes die je vullen kunt. Snijd de avocado’s in kleine stukjes en vul hiermee de paprika. Leg nu op ieder kuipje een stukje geitenkaas en een beetje geraspte kaas. Je kunt deze snack nu zo serveren, maar nog lekkerder wordt het wanneer je het ongeveer 10 – 15 minuten in de oven zet op 200 graden. Koninklijk smullen gegarandeerd.

Leve de Koning! Hoezee, hoezee, hoezee! Happy Kings Day allemaal!

Not so Royal drankje

Wat heb je nodig:
– blauwe bessen
– kokoschips of – snippers
– frambozen
– prosecco
– je kunt de prosecco ook vervangen voor bruisend water of sprite, voor als er kinderen meedrinken

koningsdag snack   koningsdag snack

Begin met een laag blauwe bessen in een groot glas. Leg daarop wat ijsblokjes en de kokossnippers. Daar boven op komen de frambozen. Schenk nu je glas vol met prosecco of een andere drank. Roodwitblauw rietje en genieten maar. Vooral de kokos geeft een heerlijke smaak af, maar eerlijk is eerlijk, in dit geval gaat het meer om het visuele aspect dan om de smaak.

Like!