LFSTL | 3 x december cadeau’s

on

YES! Het is december! Ondanks dat ik een gruwelijke hekel heb aan de winter vind ik december dan wel weer leuk! De sfeer die deze maand heeft, daar kan geen enkele maand tegenop en stiekem vind ik winterfashion, hutspotjes en warme chocolademelk ook helemaal niet zo erg. Hmm… Misschien vind ik de winter toch wel leuker dan ik dacht… Anyhow! Decembermaand is feestmaand en dat wil zeggen dat iedereen weer volop op zoek is naar de leukste cadeautjes om te geven. Vandaag laat ik je drie hele leuke cadeautjes zien die jij voor jouw favoriete foodie/drinkie zou kunnen scoren. Succes gegarandeerd!

1.  Siroopjes van Agroposta
Ik ben dol op de siropen van Agroposta. Ik kocht dit kitje eens bij Sissy-Boy en sindsdien ben ik fan! De siropen zijn niet te zoet en hebben veelal niet de alledaagse smaken. Denk bijvoorbeeld aan een lavendelsiroop of saliesiroop. Niet in de supermarkt te vinden en daarom heel leuk. Dit boxje bevat 5 zakjes met siroop. Van elke Agropostasiroop 1 en dus is dit cadeautje een heel leuke kennismaker!
Met de siroopjes maak je de lekkerste cocktails, mocktails, koffie’s en andere drankjes! Dit cadeautje is te krijgen bij Agroposta voor 6,95 Euro.

Agroposta giftbox Agroposta giftbox Agroposta giftbox

 

Decembermaand is feestmaand en dat wil zeggen dat iedereen weer volop op zoek is naar de leukste cadeautjes om te geven.

2.  Gin Tonic Emergency Kit
Dit is het ideale cadeautje voor de Gin Tonic liefhebber! Hoe leuk is deze emergency kit! In het papieren zakje zitten een klein flesje VL92 Gin en een flesje Fentimans Tonic Water. Super leuk om te geven en heel leuk om te krijgen. Naast dat deze Gin Tonic Kit super lekker is, staat-ie ook nog eens heel leuk in je interieur. Dit cadeautje is te krijgen bij Hutspot voor ongeveer 10,00 Euro.

Hutspot Gin Tonic Emergency Kit Hutspot Gin Tonic Emergency Kit Hutspot Gin Tonic Emergency Kit

3.  Pineut Giftbox
De Pineut giftbox is het cadeautje voor de drankjes liefhebber die er plezier in heeft zelf aan de slag te gaan en, niet geheel onbelangrijk, een beetje geduld heeft. Het maken van een Pineut likeur vraagt namelijk een beetje tijd, rust en geduld, maar dat maakt het proces eigenlijk ook alleen maar leuker. In de giftbox vind je een fles met droge ingrediënten voor je Neut, daar waar Pineut om bekend staat. Maar ook Teun! Teun is de eigen jenever van Pineut. Je schenkt Teun bij de ingredïenten en laat het een paar weken staan. Af en toe even schudden en een beetje liefde geven, dat wel. Na een paar weken heb jij gewoon je eigen Pineut Likeur gemaakt. Ik ben dol op Pineut en heb ook al een paar flessen staan die bijna gedronken mogen worden. De giftbox is er in verschillende varianten en is te krijgen via Pineut voor ongeveer 24,95 Euro.

Pineut Cadeau Pakket Pineut Cadeau Pakket Pineut Cadeau Pakket

Like!