LFSTL | 5 x de leukste christmas-drink-quotes

Naast mijn hele grote liefde voor drankjes ben ik ook echt een interiorlover. Al sinds mijn slaapkamer bij mijn ouders schuif ik zeer regelmatig met meubels en accessoires. Daarnaast is interieur ook wel een beetje een onderdeel van mijn blog, het fungeert tenslotte heel vaak als achtergrond of onderdeel van mijn foto’s.  Vandaag combineer ik deze twee passies. Op mijn letterboard van Hema schreef ik de 5 leukste christmas-drink-quotes! Zo maak je jouw huis christmas & drinkie proof!

Kijk je mee?

1.  Gin-gle Bells

christmas drink quotes christmas drink quotes

2. It is beginning to look a lot like Eggnog

christmas drink quotes christmas drink quotes

Naast mijn hele grote liefde voor drankjes ben ik ook echt een interiorlover.

3. Coffee, Cocktails, Candy Canes

christmas drink quoteschristmas drink quotes

4.  Ho Ho Hot Cocoa

christmas drink quotes christmas drink quotes

5. Fa La La Latte

christmas drink quotes

Welke is jouw favoriet?

Like!