LFSTL | bekentenissen van een drinkblogger #2

on

Ongeveer anderhalf jaar geleden alweer schreef ik een blogpost over mijn bekentenissen als foodblogger. Dat vond ik zo leuk om te schrijven, dat ik besloot er vandaag gewoon een vervolg op te schrijven. Voor het gemak heb ik alleen de titel ietwat aangepast van foodblogger naar drinkblogger, want dat ben ik nou eenmaal meer. Lees je mee over wat weetjes van mij als drinkie.

De koelkast deel 1
Eigenlijk is mijn koelkast altijd gevuld, meer dan nodig zou zijn. De koelkast is altijd gevuld met ingredi├źnten die je pas ├ęcht mag gebruiken, nadat ik ze gebruikt heb voor mijn recepten en foto’s. Ohwee! als je je niet aan die regel houdt. Ik weet nog dat toen ik bij mijn ouders woonde ik deze regel ook al had. Mijn ouders begrepen dat zo goed, dat wanneer ik iets in de koelkast plaatste dat ze wel mochten gebruiken, ze dat ook niet namen.

De koelkast deel 2
Zoals ik hierboven al schreef, mijn koelkast is altijd gevuld. Vooral met wijn;-) Toen ik pas naar mijn appartement verhuisde, en ik mijn drinkblogvoorraad meenam, bestond de inhoud van mijn koelkast uit wijn, bubbels en hippe frisdrankjes. Letterlijk. Op mijn homebar stonden flessen gin en flesjes tonic. Daar heb ik natuurlijk snel verandering in gebracht en het aangevuld met gewoon eten. Maar feit blijft wel dat de drankjes de battle met food altijd zullen winnen. En nee, dat zijn niet alleen maar alcoholische drankjes!

Non-alcoholic
Mocktails, hippe frisdranken en andere alcoholvrije drankjes worden steeds populairder en populairder, ik schreef er al vaker over, maar ik kan niet blijven zeggen hoe blij ik daar mee ben. Don’t get me wrong, ik kan ontzettend genieten van een heerlijk glas wijn, Gin-Tonic of Limoncello, maar stiekem word ik misschien nog wel blijer van een super alcoholvrij drankje. Ik heb het dan niet zozeer over cola, sinas of cassis, al is daar niets mis mee. Maar een mooie hippe frisdrank, of een Instagrammable mocktail, it makes me smile.

Foto’s, anywhere, anytime deel 1
Als drinkblogger en addicted Instagrammer ben ik altijd opzoek naar de mooiste kiekjes. Kiekjes van hapjes en drankjes. Dus je snapt, wanneer ik, of iemand anders een heerlijk gerecht of drankje heeft gemaakt, zowel thuis als uit, daar een foto van gemaakt moet worden. Je mag dus niets aanraken, totdat ik de tafel of bar een tikkeltje heb gerestyled en tig te veel foto’s heb gemaakt. Je hebt geluk als ik alleen maar mijn telefoon bij me heb, met mijn spiegelrefex maak ik graag nog wat meer foto’s. Ik ben pas tevreden wanneer jouw gerecht koud is en het ijs in je drankje gesmolten. Just kidding!

Foto’s anywhere, anytime deel 2
Fotografie is een groot onderdeel van mijn blog. Ik vind het heerlijk om te doen en kan echt genieten en gelukkig worden van een mooi beeld. En daar heb ik veel voor over. Het kan dus zomaar gebeuren dat ik het complete meubilair verplaats om dat ene perfecte stukje zonlicht te pakken, of om vanaf de juiste hoogte een flat-lay (foto van bovenaf) te maken.

Je hebt geluk als ik alleen maar mijn telefoon bij me heb, met mijn spiegelrefex maak ik graag nog wat meer foto’s. Ik ben pas tevreden wanneer jouw gerecht koud is en het ijs in je drankje gesmolten.

Citytrip wordt foodtrip
Ik vind het heerlijk om naar een stad te gaan. Daar waar ik vroeger ging om echt die-hard te shoppen, vind ik het nu vooral leuk om toffe eet- en drinkplekjes te spotten en, niet geheel onbelangrijk, deze te testen. Voor mij geen echte citytrip als ik niet ergens een Instagrammable drankje of gerechtje heb gehad.

Moneymoneymoney
Over deze bekentenis kan ik heel kort en bondig zijn. Ik kan met gemak bijvoorbeeld 50 euro uitgeven aan drankjes, maar kan over een shirt van 25 euro uren dubben. Duidelijke focus nietwaar?

Dit waren weer 7 bekentenissen van een drinkblogger. Heb jij nog vragen of stellingen die ik kan beantwoorden of nieuwsgierig naar andere bekentenissen? Laat het me weten op Instagram! Misschien komt er binnenkort wel een deel 3!

Like!