LFSTL | Smoothie Art

on

Het is bijna Pasen en dat wil zeggen dat we weer met zijn allen massaal aan het ontbijten en brunchen slaan. Een heerlijke vruchtendrank mag daar dan zeker niet bij ontbreken. Smoothies zijn lekker, makkelijk en zien er vaak ook nog eens heel erg leuk uit.  Maar vandaag laat ik jullie een super leuke trick zien waarmee je jouw “plain” smoothie net iets meer “oempf” geeft. Super simpel, maar een groots resultaat.

We kennen natuurlijk allemaal de Latte Art van onze fancy cappuccino’s, maar dit kan dus ook perfect voor je smoothie.

Smoothie Art

Wat heb je nodig:
– verse sinaasappelen
– framboosjes
– mango
– aarbeitjes
Eventueel:
– yoghurt
-bruisend water

Uiteraard mag je ook voor ander fruit hebt, zolang het maar kleuren zijn die afsteken van elkaar.

Smoothie Art

Het is bijna Pasen en dat wil zeggen dat we weer bijna met zijn allen massaal aan het ontbijten en brunchen slaan.

Nu maak je los van elkaar een sinaasappel-mango smoothie en een sinaasappel-framboos-aardbeien smoothie. (Eventueel met de yoghurt en/of water).
Schenk nu van beide smoothies een heel klein beetje in twee aparte bakjes. Met dit beetje ga je tekenen op de smoothie. Dus met de gele smoothie op de roze en andersom. Ik zette bijvoorbeeld allemaal puntjes en trok met een prikkertje door het midden van de stipjes om hartjes te vormen. Bij de andere zette ik een stip in het midden en maakte er een grotere cirkel omheen. Ook daar trok ik vanaf de rand met een prikker naar de stip toe op telkens een ander punt, zodat er een bloem ontstaat. Maar je kunt eindeloos variëren.

Leuk, toch!?

Smoothie Art

 

Like!