TRND | Alcoholvrije drankjes

Vandaag deel ik een trend met jullie, waar ik persoonlijk heel erg blij van word! Alcoholvrije drankjes! Het is geen geheim dat ik dol ben op gin-tonics, wijn en andere hippe alcoholhoudende drankjes. Wie niet?! Maar let’s be honest, heel vaak ben je toch niet echt in de gelegenheid deze te drinken, want jij bent BOB, moet morgen weer vroeg op het werk zijn, of het is misschien toch wel tijd voor een spa blauw.

Tegenwoordig staan er hier en daar al zulke toffe drankjes op de kaart met mooie merken en smaken. En dat kan dus ook gewoon heel eenvoudig een mooie tonic zijn (ja, zonder gin) of een huisgemaakte limonade.

alcoholvrije drankjes

Juist, een heel suf en saai spaatje blauw. Heel saai en  helemaal niet leuk om te drinken. Ik drink veel liever een cocktail, omdat er daadwerkelijk iets aan mij gepresenteerd wordt. Een feestje in een glas. Voor mij een van de belangrijkste redenen om een cocktail te drinken, want let’s be honest again, ook lekker Instagrammable! En dat is tegenwoordig gewoon echt wel een dingetje, voor zowel de horeca als de gast!

En dat begint de horeca en foodbusiness nu ook te snappen en staan er veel vaker alcoholvrije drankjes op de kaart. En dan heb ik het niet over de alcoholvrije variant van een bestaande cocktail.

alcoholvrije drankjes

Tegenwoordig staan er hier en daar al zulke toffe drankjes op de kaart met mooie merken en smaken. En dat kan dus ook gewoon heel eenvoudig een mooie tonic zijn (ja, zonder gin) of een huisgemaakte limonade. Deze drankjes worden zoals een cocktail voor je gemaakt. Ja, zelfs met een shaker! Subtiel gegarneerd met mooie frisse en pure ingrediënten. Wederom een feestje in een glas.

Wanneer er dit soort drankjes op de kaart staan, bestel ik dit en laat ik over het algemeen de cocktails links liggen. Wie wil dat nu niet, de hele avond of middag supermooie, Instagrammable en lekkere drankjes drinken en gewoon in de auto kunnen stappen, wetende dat je morgen geen hoofdpijn hebt! BEST.TREND.EVER.  (stiekem hoop ik dat dit geen trend is, maar gewoon lekker een lifestyle wordt!)

alcoholvrije drankjes

Like!