TRND | drankjes in theekopjes

We drinken het al jaren; cocktails of andere drankjes op basis van koffie of thee. Super lekker en verrassend. Maar sinds (toch alweer) een tijdje gaan we nog een stapje verder. We krijgen onze cocktails nu zelfs in theekopjes geserveerd! Compleet met koekje en lepeltje!

cocktail_in_theekopje (1)

To be honest; ik weet nog niet helemaal wat ik hier van vinden moet. Het is geen geheim dat ik het belangrijk vind dat mijn drankje in een mooi glas geschonken wordt en dat ik de aankleding van mijn cocktail minstens zo belangrijk vind als de smaak! Maar op de een of andere manier vind ik het toch heel vreemd om een cocktail uit een theekopje te drinken. Desondanks vind ik het een hele leuke, originele en ludieke manier van serveren, dat zeker! En uiteraard heb ik het zelf ook uitgeprobeerd.

cocktail_in_theekopje (4)

Heel leuk voor eens een avondje uit of een “high tea” (winkwink) maar morgen drink ik mijn drankje gewoon weer uit mijn stoere of mooie cocktailglazen. Met rietje!

Het is geen geheim dat ik het belangrijk vind dat mijn drankje in een mooi glas geschonken wordt en dat ik de aankleding van mijn cocktail minstens zo belangrijk vind als de smaak!

cocktail_in_theekopje (2)

Heb jij al eens een cocktail uit een theekopje gedronken?

Like!